Nu vreau să mai înfund puşcăriile lumii

Nu vreau să mai înfund puşcăriile lumii

Elena Udrea scapă de controlul judiciar. Judecătorii au respins cererea procurorilor DNA care doreau să evite o eventuală fugă din ţară a fostului ministru. Vă reamintesc Elena Udrea a primit o condamnare 8 ani de închisoare cu executare în dosarul finanţării campaniei electorale din 2009. Decizia nu este deocamdată definitivă

Era ora 11 când Elena Udrea a ajuns la Curtea de Apel. Timp de mai multe ore, fostul consilier prezidenţial a încercat să convingă completul că nu intenţionează să fugă din ţară înaintea unui verdict definitiv.

În replică, procurorii DNA au aminitit magistraţilor de isprăvile mai vechi ale Elenei Udrea. Aceasta a fugit din ţară tocmai în Costa Rica înaintea pronunţării condamnării sale definitive în dosarul Gala Bute. După deliberări, judecătorii Curţii de Apel au respins cerea Ministerului Public.Procesul merge acum la Înalta Curte fără ca libertatea Elenei Udrea să fie îngrădită în vre-un fel.

Alături de Elena Udrea, în dosarul în care aceasta a fost condamantă la 8 ani de închisoare au mai figurat şi alte nume sonore. Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte, va petrece şi ea 5 ani după gratii, în vreme ce jurnalistul Dan Andronic a fost găsit nevinovat de magistraţi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt