Novak, despre ordinele de ministru privind Stadionul Arcul de Triumf - Nu au nicio valoare, le putem rupe aici

Novak, despre ordinele de ministru privind Stadionul Arcul de Triumf - Nu au nicio valoare, le putem rupe aici

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ordinele de ministru vechi, semnate de doi dintre predecesorii săi, privind dreptul de folosinţă gratuită a Federaţiei Române de Rugby asupra Stadionului Arcul de Triumf după încheierea lucrărilor de construcţie, nu au nicio valoare şi că pot fi rupte.

"Din ce ştiu există promisiuni, ordine de ministru, de la doi miniştri, dar nu le dau numele că nu are sens. Ei promit (n.r. - în ordinele de ministru) că după reabilitarea stadionului prin Hotărâre de Guvern acesta va reintra în folosinţă gratuită a Federaţiei Române de Rugby. Nu se poate aşa ceva. Acela (n.r. - documentul) putem să îl rupem aici. Nu are nicio valoare acel document. Cum să promiţi tu, ministru, că dai prin Hotărâre de Guvern? De unde ştii tu peste 3-4 ani ce va aproba Guvernul? Am avut o discuţie cu preşedintele federaţiei (n.r. - Alin Petrache), iar fiecare ne-am retras din discuţie cu părerea personală. Eu am spus ce consider şi ce îmi doresc şi atâta tot", a spus Novak în conferinţa de presă organizată cu ocazia preluării arenei de la Compania Naţională de Investiţii.

Eduard Novak a menţionat că principala cauză a litigiului cu FRR privind Stadionul Arcul de Triumf este managementul defectuos al Ministerului Tineretului şi Sportului din ultimii ani.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt