Noile restricții au scos oamenii în stradă - Prima News

Noile restricții au scos oamenii în stradă

Noile restricții impuse i-au scos pe români în stradă. A fost protest în fața Ministerului Sănătății unde oamenii au scandat pentru libertate. Au cerut demisia lui Alexandru Rafila și au fost revoltați de lipsa antiviralelor din farmacii. Pe lista nemulțumirilor pe care le au protestatarii se numără și introducerea legii certificatului verde.

Zeci de oameni s-au adunat în fața Ministerului Sănătății și au cerut demisia lui Alexandru Rafila. Protestul a fost
organizat pe facebook.

Protestatarii nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde. Spun că e anormal să le fie condiționat accesul în mall-uri, restaurante sau insitituții de stat. Însă, legea certificatului verde nici măcar nu a intrat în vigoare.
Alexandru Rafila spune că dacă acest document va fi aprobat în zilele ce urmează, va putea fi introdus cel mai devreme peste patru săptămâni.

Vrem arbidol în protocol! Este unul dintre mesajele scrise pe pancartele protestatarilor. Aceștia nu cred în mască sau vaccin, dar vor antivirale în farmacii.

Protestatarii au strigat ore în șir că nu vor ca vaccinul să devină obligatoriu. Doar că…în urmă cu puțin timp Ministrul Sănătății a declarat că nu ia în calcul această variantă. Autoritățile se axează acum pe campania de informare în așa fel încât toată lumea să înțeleagă motivul pentru care au fost introduse noi restricții. Doar în 24 de ore au fost înregistrate peste patru mii de cazuri noi.Total
0
Shares
Total
0
Share