Noi ipoteze în cazul femeii găsită moartă în apartament

Noi ipoteze în cazul femeii găsită moartă în apartament

Noi ipoteze în cazul femeii găsită moartă într-un apartament din Berceni, în lada patului. Familia spune că nu a mai luat legătura cu ea de aproape două luni, iar iubitul ei, în continuare principalul suspect, este de negăsit. Ar fi dispărut şi fiica sa, în vârstă de 12 ani - minora este dată dispărută încă din luna aprilie. Vecinii cred că femeia e moartă de mai mult timp, iar familia aşteaptă acum ca medicii legişti să identifice cadavrul găsit în apartament.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, a fost descoperită sâmbătă după-amiaza, în lada canapelei din apartamentul unde locuia cu chirie. Cadavrul era deja într-o stare avansată de descompunere. Imediat ce a văzut informaţiile la televizor, familia a bănuit că ceva e în neregulă.

Au încercat să o identifice pe femeie cu ajutorul pozelor şi au mers prin vecini. Din păcate, aceştia au recunoscut-o. Familia spune că, în ultimii ani, femeia era retrasă şi asta din cauză că iubitul ei, cu care era împreună de 7 ani, nu îi permitea să aibă o relaţie strânsă cu mama sa. Nu o lăsa nici măcar să îşi vadă prea des fiul din prima căsătorie. Doar fiica din cea de-a doua căsătorie o vizita când era în ţară.

Fetiţa a fost la mama ei înainte de Paşte. De atunci este şi ea dată dispărută. Are păr şaten, ochi căprui, aproximativ 40 de kilograme şi un metru 40 - un metru 50 înălţime. Cine a văzut-o este rugat să anunţe imediat Poliţia. Dintr-o discuţie cu mama victimei reiese faptul că, imediat după Paşte, femeia nu a mai răspuns la telefon. Ultima conversaţie a fost pe 17 aprilie.

Bărbatul ar avea probleme cu jocurile de noroc, iar de aici ar fi pornit certurile. El ar fi pierdut şi un apartament din cauza datoriilor la cămătari şi asta i-a făcut să se mute în chirie şi să plece la muncă în străinătate. Vecinii spun însă că nu au auzit vreodată scandaluri. Li s-a părut însă suspect când l-au văzut pe bărbat ezitând să iasă din casă cu un geamantan mare.

Cadavrul victimei nu a fost deocamdată identificat. Mai multe persoane au fost deja audiate şi au fost prelevate probe ADN.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt