Noaptea miliardarilor

Noaptea miliardarilor

Colega noastră, Alexandra Popescu, care este la Castelul Bran ne spune ce se întâmplă acum acolo şi când urmează să ajungă cei mai bogaţi oameni ai planetei. Însă, ne va spune şi cum s-au distrat şi noaptea trecută şi oamenii de rând. Mii de turişti au venit aseară la Castel şi au petrecut până dimineaţă, în costumaţii care mai de care mai extravagante. Cei mai curajoşi au făcut şi turul Castelului, unde organizatorii le-au pregătit surprize pe măsură.

Deghizaţi în personaje celebre, cu costumaţii cât mai spectaculoase şi înfricoşătoare, turiştii s-au integrat imediat în atmosfera de poveste. Maleficent, Joker, Cruela şi chiar Vlad Ţepeş şi-au făcut apariţia printre petrecăreţi.

Atraşi de legendele lui Dracula, străinii au fost cei mai încântaţi. Nicio costumaţie n-ar fi fost completă fără un machiaj pe măsura. Aşa că mulţi au avut nevoie de o mână de ajutor.

Vestea că miliardarul Elon Musk s-ar afla în inima Transilvaniei s-a răspândit repede printre turişti. Mulţi chiar se aşteptau să-l întâlnească.

Organizatorii au pregătit din timp această noapte şi i-au aşteptat pe oaspeţi cu tot felul de surprize, inclusiv culinare. Bineînţeles, asezonate cu mult usturoi, ca să alunge duhurile rele. Anul acesta, petrecerea a înregistrat un număr record de participanţi.

Castelul Bran rămâne printre cele mai mai vizitate obiective turistice din România.

foto: brisbanekids.com.au

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt