NAŢIONALA DE FOTBAL DEBUTEAZĂ ÎN UEFA NATIONS LEAGUE CU MUNTENEGRU. PARTIDA ESTE ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE LA PRIMA TV

NAŢIONALA DE FOTBAL DEBUTEAZĂ ÎN UEFA NATIONS LEAGUE CU MUNTENEGRU. PARTIDA ESTE ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE LA PRIMA TV

Am cântat în stradă la victoriile Generaţiei de Aur. Am plâns de fericire la golurile lui Răducioiu, ale lui Ilie Dumitrescu. Am aplaudat paradele lui Stelea şi am urcat pe culmile fericirii atunci când am ajuns la un pas de semifinalele Campionatului Mondial.Naţionalale-a oferit fanilor emoţii unice.

Sâmbătă, 4 iunie, de la 21.45, reprezentativa României debutează în UEFA Nations League cu un antrenor nou, cu speranţe noi. Meciul este în direct şi în exclusivitate la Prima TVde la ora 21.45, iar de la 21.00, postul de televiziune transmite Studio UEFANations League, în cadrul căruia analiştii sportivi vor comenta primul 11 trimis în teren şi strategia de joc antrenorului Edi Iordănescu. Meciul, transmis în direct din Muntenegru, este comentat de Emil Grădinescu şi Costi Mocanu.Emoţiile sunt mari, mai ales în cabina de comentariu.Aşteptoricemeci cu aceeaşinerăbdare. Naţionalaîmiestedatoare :), ultimulmeci al eipe care l-am comentat a fost o înfrângereruşinoasăînfaţaSpaniei. Spersă fie un debut total opus”, spune CostiMocanu.

ÎntreagaRomânievreavictoriaşiîşidoreşte ca Edi Iordănescusădebuteze cu dreptulpebancaNaţionalei. “Edi Iordănescueste un antrenor cu potenţial, un antrenorcapabil, cu educaţiefrumoasă, cu o culturăpestemedie, cu o abilitate de a comunicalucrurileesenţialeşi cu palmaresîn spate, are dejatitlul de campion cu CFR. Este o alegerebunăşiestemomentulsălivreze”, spuneEmil Grădinescu.

Din vara lui 2022, Prima TV are o superofertă: 20 de meciuri ale echipei naţionale , în următorii 4 ani, vor fi pe Prima TV şi primaplay.ro. Printre acestea,preliminariile UEFA Euro 2024 şi FIFA World Cup 2026, dar şi meciuri din cele două ediţii ale UEFA Nations League!

Prima TV dedică seara de sâmbătă, 04 iunie, debutului Naţionalei de fotbal. De la 21.00 începe studioul UEFA Nations League, de la 21.45, în direct din Podgorica, partida dintre Muntenegru şi România, iar de la 23.45 revenim în Studioul UEFA Nations League.

Toţi jucăm când joacă România. iar îndemnul tuturor este: „Hai, România! Fii Prima!”

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt