Muzele inspiraţiei, în calendarul Pirelli

Muzele inspiraţiei, în calendarul Pirelli

Pirelli şi-a pus semnătura din nou într-un mod cât se poate de special pe calendarul aşteptat de o lume întreagă! Scrisori de dragoste către muză! Aşa se numeşte anul acesta! Iar muza… inspiraţiei este fotografa australiană Emma Summerton care a văzut cu inima prin obiectivul ei femeia între rol şi ceea ce simbolizează cu adevărat. Iar la Milano, pentru că acolo a avut loc lansarea, a fost şi colega mea, Andreea Berecleanu care a discutat chiar cu modelele prezente în celebrul calendar.

Fiecare fotografie în parte are povestea ei şi transmite emoţii diferite. Celebrul Calendar Pirelli a ajuns la un nou capitol, iar modelele spun că sunt pregătite să uimească şi în acest an lumea întreagă.

Fotografa Emma Summerton este doar a cincea femeie care realizează shooting-urile pentru Calendarul Pirelli. Tema acestei ediţii - Scrisori de dragoste către muză - este inspirată după femeile care au ghidat-o pe parcursul carierei în căutarea inspiraţiei şi în alegerile ei atât ca artist, cât şi ca persoană.

În fotografiile armonizate perfect, muzele joacă diferite roluri: regină, pictoriţă, atletă, scriitoare sau chiar un elf. Unul dintre modele a fost, în acelaşi timp, şi fotograf.

În cei peste 50 de ani de istorie, cu ajutorul a 40 de fotografi diferiţi, Pirelli a lansat 49 de ediţii ale calendarului apărut pentru a ieşi în evidenţă faţă de competitorii din industria producţiei de anvelope.

foto: pirelli.com

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt