Muncă la foc automat

Muncă la foc automat

Peste 20 de mii de apeluri pe zi şi doar 175 de operatori în call center. Aşa se desfăşoară activitatea angajaţilor de la un sediu al Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti. Medicii rezidenţi care răspund mereu la telefon lucrează şapte zile din şapte. Există personal puţin şi cerere prea mare. O parte dintre atribuţiile Direcţiei de Sănătate Publică ar putea fi preluate în curând de medicii de familii.

Miki este medic rezident şi lucrează la Direcţia de Sănătate Publică din Bucureşti. Spune că e greu, dar nu se dă bătută, pentru că e conştient că, în acest moment, România se confruntă cu un număr foarte mare de cazuri noi de COVID. Tocmai din acest motiv, foarte mulţi sună în call center pentru a solicita testare.

Problema este că sunt foarte puţini rezidenţi care decid să lucreze la DSP când li se termină cele 30 de zile impuse de universitate

Programul îi epuizează, dar mulţi dintre rezidenţii de la DSP sunt motivaţi să contuinue pentru că iubesc Medicina

De mai bine de două săptămâni, mii de oameni sună zilnic la Direcţia de Sănătate Publică.

Ca munca medicilor rezidenţi din call center să fie mai uşoară, oamenii sunt sfătuiţi să apeleze şi la mediul online,
acolo unde pot face cerere de testare.

După ce au urmat toţi paşii pe site, urmează testarea propriu zisă. Fie la unul dintre cele 28 de spitale din Bucureşti, fie prin intermediul ambulanţei care vine la domiciliu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt