Monica Macovei a refuzat să dea declaraţii

Monica Macovei a refuzat să dea declaraţii

Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, a mers la Parchetul Curţii de Apel Constanţa pentru a fi audiată în dosarul în care este acuzată că a accidentat anul trecut un motociclist, la Mangalia. Monica Macovei a stat doar 20 de minute în faţa anchetatorilor, nu a dat însă nicio declaraţie, apoi a plecat, cel mai probabil pe uşa din spate.

Fostul ministru al Justiţiei a fost audiat pentru prima dată în dosarul accidentului petrecut anul trecut pe drumul naţional care leagă Mangalia de staţiunea 2 mai. Pe 8 octombrie, în timp ce se întorcea din localitatea Limanu, Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, încercând să taie o curbă, şi a lovit violent o motocicletă. Bărbatul care o coducea a suferit răni grave. De la Spitalul Judeţean Constanta a fost transferat la un spital din Capitală, unde a stat o lună şi jumătate la ATI.

Luna aceasta, Tribunalul Bucureşti a decis ca Monica Macovei să-i plătească victimei cheltuielile de judecată, în valoare de 2.000 de lei. Pe de altă parte, instanţa a respins cererea motociclistului ca fostul ministru al justiţiei să fie tras la răspundere judiciar.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt