Momentul în care Ana Modoran a fost oprită de Poliție - Prima News

Momentul în care Ana Modoran a fost oprită de Poliție

Au apărut primele imagini cu momentul în care Ana Morodan a fost oprită de Poliție in trafic. Vloggerița pare că abia se mai ținea pe picioare. A fost însă eliberată din arest și este sub control judiciar, după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. Influencerița are și are trei dosare penale. Ana Morodan a scris și un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Ana Morodan este oprită de Poliție prima dată. Coboară din mașină, deși inițial nu a vrut să oprească la semnalele agentilor, și cu greu reușește să se țină pe picioare. Se sprijină de mașină, iar când este condusă la mașina poliției, un agent de la rutieră a fost nevoit să o țină de braț pentru că bloggerița se deplasa cu dificultate.

I s-a retinut permisul pentru că a refuzat testarea cu aparatul etilotest, testarea antidrog, dar și prelevarea de probe la INML. După doar câteva ore este oprită din nou de poliție. Consumase alcool, substanțe interzise și nu avea nici permis. După 24 de ore în arest, Ana Morodan le-a transmis fanilor sai un mesaj pe pagina de Instagram.

Influencerita a negat că ar fi consumat droguri. Spune că a luat pastile ca să poată să doarmă. „Am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău”, a mai transmis fanilor din online.

Supranumită Contesa digitală, Ana Morodan recunoaște că imaginea afisată pe social media este doar ….o imagine. Bloggerița este și o prezență jovială în emisiunile TV și adoră să iasă în evidență. Ana Morodan s-a ales cu 3 dosare penale, iar judecătorii au decis plasarea ei sub control judiciar pentru 60 de zile.

foto: Ana ModoranTotal
0
Shares
Total
0
Share