Moartea albă vândută la liceu

Moartea albă vândută la liceu

Droguri la licee de top din Bucureşti! Dealeri, mai mulţi elevi. Surse susţin că unul dintre ei este fiul unui secretar de stat de la Ministerul de Externe şi celălalt este copilul unui specialist de la DNA. Ambii, alături de alte 18 persoane, au fost dusi la DIICOT, după ce procurorii au descins la zeci de adrese din Bucureşti. La perchezitii, au fost găsit cantităţi mari de cannabis, cocaină şi ketamină. Drogurile ajungeau la elevii din sectorul 1.

Procurorii de la Combaterea Criminalităţii Organizată şi cei de la Investigarea Infracţiunilor de Criminalitte Organizată au descins simultan la 23 de locuinte din Capitală. Membrii gurpării sunt suspectaţi de trafic de mare risc, inclusiv in liceele din Bucureşti şi in cluburile din Sectorul 1. Şi pentru că afacerea mergea mai lese dacă aveau relatii in interior, au racolat mai mulţi liceeni ca să îi ajute cu distribuirea lor.

Cei doi elevi dusi la audieri la DIICOT ar fi de la Liceul Traian şi Liceul Hristo Botev. Surse apropiate anchetei spun că părinţii lor lucrează la Departamentul pentru Romanii de pretutindeni de la Ministerul de Externe şi la DNA.

Inspectoratul şcolar nu spune că nu a primit nicio plangere că în licee s-ar vinde droguri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt