Moartea albă vândută la liceu - Prima News

Moartea albă vândută la liceu

Droguri la licee de top din București! Dealeri, mai mulți elevi. Surse susțin că unul dintre ei este fiul unui secretar de stat de la Ministerul de Externe și celălalt este copilul unui specialist de la DNA. Ambii, alături de alte 18 persoane, au fost dusi la DIICOT, după ce procurorii au descins la zeci de adrese din București. La perchezitii, au fost găsit cantități mari de cannabis, cocaină și ketamină. Drogurile ajungeau la elevii din sectorul 1.

Procurorii de la Combaterea Criminalității Organizată și cei de la Investigarea Infracțiunilor de Criminalitte Organizată au descins simultan la 23 de locuinte din Capitală. Membrii gurpării sunt suspectați de trafic de mare risc, inclusiv in liceele din București și in cluburile din Sectorul 1. Și pentru că afacerea mergea mai lese dacă aveau relatii in interior, au racolat mai mulți liceeni ca să îi ajute cu distribuirea lor.

Cei doi elevi dusi la audieri la DIICOT ar fi de la Liceul Traian și Liceul Hristo Botev. Surse apropiate anchetei spun că părinții lor lucrează la Departamentul pentru Romanii de pretutindeni de la Ministerul de Externe și la DNA.

Inspectoratul școlar nu spune că nu a primit nicio plangere că în licee s-ar vinde droguri.Total
0
Shares
Total
0
Share