Moarte suspectă în Bucureşti. Un tânăr a căzut de la etajul 25

Moarte suspectă în Bucureşti. Un tânăr a căzut de la etajul 25

Un tânăr a căzut de la etajul al 25-lea al unei clădiri de birouri, unde este şi un cunoscut restaurant. Înainte să moară, bărbatul a mâncat acolo, de seară. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, dar momentan pare că merg pe ipoteza sinuciderii. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Era ora 22 şi 20 de minute când a sunat telefonul în dispeceratul de la 112. Un bărbat fără respiraţie fusese găsit lângă o clădire de birouri din Bucureşti. Mai multe echipaje de poliţie şi două ambulanţe au ajuns de urgenţă la faţa locului. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru tânărul de 25 de ani şi au constatat decesul pe loc. Trupul bărbatului a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru autopsie.

Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi avut probleme psihice şi ar fi fost internat de mai multe ori la spitalul Obregia. Poliţiştii au luat legătura cu familia şi încearcă acum să afle motivele acestui gest extrem. Experţii criminalişti spun că modul în care totul s-a întâmplat indică faptul că bărbatul ar fi avut un plan bine pus la punct.

Cazul a fost preluat de Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, iar rezultatul autopsiei va stabili exact care a fost cauza morţii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt