Moarte suspectă a unui om de afaceri

Moarte suspectă a unui om de afaceri

Moarte învăluită în mister a unui milionar din Prahova! Florin Abagiu, patronul unei fabrici de mezeluri şi al unui hotel, s-a stins după ce a intrat cu maşina în singurul copac de pe marginea şoselei. Martorii spun ca masina era condusa cu viteza.

Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 144, între localităţile Floreşti şi Nedelea. Omul de afaceri Florin Abagiu
era la volanulu unui SUV când a ieşit de pe şosea şi a izbit violent singurul copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat înapoi pe şosea, la câteva zeci de metri distanţă. Partea din faţă a maşinii s-a făcut zob.

Bărbatul mergea cu viteză pe drumul judeţean. Anchetatorii iau însă în calcul şi ipoteza potrivit căreia i s-ar fi făcut rău la volan. Autopsia urmează să stabilească dacă a fost vorba despre un infarct.

Una dintre vecine povesteşte că a plecat nervos de acasă.

Florin Abagiu deţinea o fabrică de mezeluri, un hotel şi mai mult afaceri în judeţul Prahova. În trecut a fost inclus în top 300 milionari din România.

Omul de afaceri Florin Abagiu plănuia să construiască în viitorul apropiat o bază sportivă şi un hotel pentru sportivi în Parcul Istrati din Câmpina. Voia să schimbe faţa locului şi se gândea inclusiv la amenjarea unui bazin de înot. Nu a mai apucat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt