Mircea Geoană ar putea fi candidatul PSD la prezidenţiale

Mircea Geoană ar putea fi candidatul PSD la prezidenţiale

Mircea Geoană ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 2024. Sorin Grindeanu recunoaşte că nu
exclude deloc această opţiune, mai ales că social-democraţii vor neapărat să câştige toate alegerile peste 3 ani. Invitat la emisiunea Insider Politic, fostul premier a ţinut să precizeze că nu a fost el cel care l-a turnat pe Liviu Dragnea la DNA în dosarul vizitei în Statele Unite.

A pierdut în anul 2009 împotriva lui Traian Băsescu, dar ar putea avea şanse în 2024. Sorin Grindeanu nu exclude ca propunerea PSD pentru funcţia de preşedinte al României să fie chiar Mircea Geoană.

Fostul premier recunoaşte că, deşi relaţia dintre el şi Liviu Dragnea s-a deteriorat în 2017, când a fost revocat din
funcţie prin moţiune de cenzură depusă chiar de propriul partid, nu l-a turnat pe Liviu Dragnea la DNA în
dosarul vizitei din SUA.

Sorin Grindeanu spune că i-a cerut lui Liviu Dragnea să plătească vizita in Statele Unite din banii partidului. Mai mult, fostul premier neagă că i s-a transmis să întoarcă spre amicii americani contracte de miliarde de euro în domeniul apărării. DNA l-a trimis în judecată pe Liviu Dragnea în dosarul vizitei în Statele Unite, la investirea lui Donald Trump. Acesta este acuzat de trafic de influenţă şi folosirea influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt