Minore folosite sexual de traficanţii de droguri

Minore folosite sexual de traficanţii de droguri

Detalii şocante din operaţiunea Meduza, cel mai mare dosar de trafic de droguri în şcoli. Două adolescente dependente de stupefiante au fost exploatate sexual de traficanţi. Practic, fetele îşi dădeau trupurile în schimbul drogurilor. S-a întâmplat în judeţele Suceava şi Constanţa. Între timp, au apărut şi stenograme din dosarul drogurilor din liceele Capitalei. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Siret, un orăşel mic, situat la graniţa României cu Ucraina, ascunde multe secrete periculoase. Opt bărbaţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc. Lucrurile nu se opresc aici. Potrivit procurorilor, o adolescentă a fost obligată de traficanţii de droguri să întreţină relaţii sexuale cu ei, în schimbul substanţelor de care era dependentă. Oamenilor din oraş le e frică să vorbească despre ce se întâmplă acolo. Când camera e oprită, recunosc însă că substanţele ajungeau inclusiv în liceul din oraş.

Şi la Constanţa o tânără a ajuns să facă lucruri greu de imaginat ca să facă rost de droguri, Practic, fata de 17 ani a fost obligată să se prostitueze, spun procurorii DIICOT, din 2022 şi până în martie, anul acesta. ,,În acest scop, unul dintre inculpaţi a realizat fotografii care înfăţişau persoana vătămată minoră în mai multe ipostaze cu tentă vădit sexuală, imagini pe care le-a distribuit prin ataşarea lor la anunţuri ce au fost publicate în vederea atragerii de clienţi dispuşi să plătescă pentru a întreţine relaţii sexuale cu aceasta", se arată în referatul procurorilor DIICOT. Adolescenta primeşte acum consiliere psihologică.

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi, iar la percheziţii, anchetatorii au găsit inclusiv două arme letale. Între timp, au apărut stenograme din dosarul traficului de droguri în liceele din Bucureşti. Din referatul procurorilor reiese că suspecţii sunt foarte tineri, aproape toţi născuţi după anul 2000. Procurorii spun că tinerii mergeau după bani cu trotineta.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt