Minivacanţele românilor, date peste cap de amânarea sau anularea zborurilor

Minivacanţele românilor, date peste cap de amânarea sau anularea zborurilor

În ciuda crizei economice şi a temerilor că lumea intră în recesiune, românii au început deja să îşi facă rezervări pentru vacanţa de iarnă. Şi în acest an cele mai căutate sunt destinaţiile exotice. Agenţiile de turism au început deja să organizeze circuite turistice în toată lumea, cu durate cuprinse între patru şi 11 zile. Cele mai multe cereri sunt pentru Laponia, Antalya, Maldive, Mauritius ori Zanzibar.

Însă, pentru acestă perioadă a anului, românii preferă city break-urile, deşi în ultima perioadă am asistat la multe zboruri amânate sau anulate. Invitat la FOCUS, Traian Bădulescu, consultantul în Turism, spune că ,,toate companiile aeriene sunt obligate să oferă soluţii" în astfel de situaţii. Cu toate acestea, Traian Bădulescu le recomandă turistilor să apeleze ,,la agenţiile de turism deoarece acestea găsesc soluţii alternative".

Consultantul în Turism a mai spus că cele mai bune perioade ca preţ pentru minivancanţe sunt cele cuprinse între ,,lunile iunie-august şi, undeva, în perioada noiembrie-februarie, cu excepţia revelioanelor, când merită, dar este mai scump."

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt