Minivacanțele românilor, date peste cap de amânarea sau anularea zborurilor - Prima News

Minivacanțele românilor, date peste cap de amânarea sau anularea zborurilor

În ciuda crizei economice și a temerilor că lumea intră în recesiune, românii au început deja să își facă rezervări pentru vacanța de iarnă. Și în acest an cele mai căutate sunt destinațiile exotice. Agențiile de turism au început deja să organizeze circuite turistice în toată lumea, cu durate cuprinse între patru și 11 zile. Cele mai multe cereri sunt pentru Laponia, Antalya, Maldive, Mauritius ori Zanzibar.

Însă, pentru acestă perioadă a anului, românii preferă city break-urile, deși în ultima perioadă am asistat la multe zboruri amânate sau anulate. Invitat la FOCUS, Traian Bădulescu, consultantul în Turism, spune că ,,toate companiile aeriene sunt obligate să oferă soluții” în astfel de situații. Cu toate acestea, Traian Bădulescu le recomandă turistilor să apeleze ,,la agențiile de turism deoarece acestea găsesc soluții alternative”.

Consultantul în Turism a mai spus că cele mai bune perioade ca preț pentru minivancanțe sunt cele cuprinse între ,,lunile iunie-august și, undeva, în perioada noiembrie-februarie, cu excepția revelioanelor, când merită, dar este mai scump.”

Total
9
Shares
Total
9
Share