Ministerul Economiei a demarat o analiză privind activitatea Salrom

Ministerul Economiei a demarat o analiză privind activitatea Salrom

Ministerul Economiei a demarat o analiză la Salrom pe contractele care sunt în prezent în desfăşurare şi în ceea ce priveşte proiectele de dezvoltare investiţională pe care le demarează, a afirmat, miercuri, Florin Spătaru, ministrul Economiei, în cadrul audierilor din comisiile reunite de buget-finanţe.

"Cele 200 de milioane de lei investiţii vor fi direcţionate către proiectele strategice care vizează industria de apărare în aşa fel încât România să poată să-şi asigure capabilitatea internă a asigura resursele strategice Ministerului Apărării Naţionale şi pentru industria de apărare. În ceea ce priveşte situaţia de la Salrom, am demarat o analiză privind activitatea Salrom, pe contractele care sunt în acest moment în desfăşurare şi proiectele de dezvoltare investiţională pe care Salrom le demarează. Cu siguranţă, vom acţiona în sprijinul, în beneficiul statului român astfel încât proiectele investiţionale şi planul de guvernare să fie respectat aşa cum a fost el stabilit în luna noiembrie", a spus Florin Spătaru.

Întrebat de deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei, dacă va continua proiectul de exploatare a grafitului la Salrom, Florin Spătaru a afirmat că analiza este efectuată în aşa fel încât să nu fie blocat niciun proiect care duce la dezvoltarea economiei naţionale şi care este în beneficiul societăţii Salrom.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt