Ministerul Dezvoltării anunţă lucrări suplimentare la stadionul Giuleşti

Ministerul Dezvoltării anunţă lucrări suplimentare la stadionul Giuleşti

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a anunţat, joi, că la stadionul Giuleşti vor avea loc lucrări suplimentare de montare a unui sistem modern de jocuri şi lumini, solicitat de Clubul Sportiv Rapid.

Valoarea noilor investiţii este de 1,7 milioane de lei.

"Stadionul Giuleşti 'Valentin Stănescu' va beneficia de un sistem modern de jocuri de lumini tip DMX (Digital MultipleX) şi de un sistem de iluminat pe faţada principală, cu posibilitatea integrării acestuia în sistemul de jocuri de lumini tip DMX. Decizia a fost luată în şedinţa Guvernului de astăzi, 14 octombrie, ca urmare a reaprobării indicatorilor tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiţii, lucrările suplimentare, în valoare de 1.720.944,50 lei (inclusiv TVA), fiind solicitate de beneficiarul final (Clubul Sportiv Rapid Bucureşti)", se arată într-un comunicat al ministerului, remis AGERPRES.

Totodată, zonele din spatele porţilor de fotbal vor fi asigurate cu plase de protecţie, dată fiind distanţa mică dintre marginea terenului de joc şi limita gradenelor pentru spectatori, şi se va amenaja un spaţiu special în interiorul stadionului, cu destinaţia de casierie, care să îndeplinească condiţiile specifice autorizării de către organele de poliţie.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei precizează că indicatorii tehnico-economici la construcţia noului stadion au fost actualizaţi de mai mulţi factori.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt