Mii de bucureşteni se spală la lighean

Mii de bucureşteni se spală la lighean

650 de blocuri nu au apă caldă. Se întâmplă în Bucureşti, în 2022, iar oamenii care locuiesc în ele procedează acum ca pe vremea comunismului: încălzesc apa pe aragaz şi se spală la lighean. Cei care ar trebui să le dea răspunsuri îi ignoră. Iar administratorii blocurilor sunt plimbaţi de la un responsabil la altul.

Ştefania locuieşte într-un bloc din Sectorul 4 de peste 20 de ani. Până în 2018, nu a avut niciodată probleme cu apa caldă. De patru ani încoace, însă, situaţia s-a schimbat. Oamenii sunt revoltaţi: nu primesc răspunsuri la sesizări.

Locuitorii din blocurile cu probleme, aflate în sectoarele 1, 2 şi 4 ale Capitalei, speră că măcar la iarnă apa să fie caldă Claudiu Creţu, directorul Termoenergetica, spune că până la finalul lunii problemele din aceste cartiere vor fi rezolvate.

Până acum, în acest an, au fost înlocuiţi 20 de kilometri de conducte. Cei de la Termoenergetica speră să ajungă la 30 de km până la finalul lui 2022. În următorii ani sute de kilometri de conducte vor fi modernizate, promit aceştia.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt