Microbuz plin cu pasageri, atacat în trafic

Microbuz plin cu pasageri, atacat în trafic

Imagini ireale surprinse pe o stradă din Maramureş. Un microbuz a fost atacat cu bâta de doi indivizi. Unul dintre aceştia a spart geamul din dreptul şoferului, sub ochii îngroziţi ai pasagerilor. Miza ar fi supremaţia pe rutele locale de transport. Atacatorii au încercat, astfel, să-l intimideze pe proprietarul microbuzului. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Momentul în care atacatorii fac ţăndări geamul de pe partea şoferului a fost suprins pe imagini. Îngroziţi, călătorii nu înţeleg ce se întâmplă. Atacul a avut loc ziua în amiaza mare, pe o stradă din localitatea maramureşeană Şomcuta Mare, iar camerele de supraveghere din zonă au surprins totul. Pe imagini se văd cei doi indivizi care se îndreaptă cu o bâtă spre microbuz. În momentul în care ajung în dreptul şoferului, unul dintre ei loveşte violent.

La nici două ore, sotia şoferului, care conduce un alt microbuz al firmei, a fost si ea agresata. Cei doi soţi spun că au mai primit amenintări cu moartea. Atacatorii fac parte dintr-un grup de taximetristi care vor sa detina supremaţia pe rutele locale de transport, dar oamenii nu sunt de acord. În primul rand din cauza preturilor.

Identificaţi de poliţişti după imagini, agresorii, in varsta de 23, respectiv, 41 de ani, au fost chemaţi la audieri, alături de proprietarul microbuzului. Ei au acum dosar penal pentru distrugere şi lovire, ameninţare şi tulburarea linistii si ordinii publice. Chiar şi în sediul Poliţiei, au continuat să îl ameninţe.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt