Medicul Gheorghe Burnei a fost condamnat definitiv la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru luare de mită

Medicul Gheorghe Burnei a fost condamnat definitiv la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru luare de mită

Medicul Gheorghe Burnei de la Spitalul „Marie Curie” din Capitală a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, de către judecătorii Curţii de apel Bucureşti.

Judecătrii CAB l-au achitat, însă, pentru acuzaţia de primire de foloase necuvenite. De asemenea, sentinţa finala prevede reducerea numărului de zile de muncă în folosul comunităţii la jumătate, de la 120 la 60. În primă instanţă, el fusese condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Procurorii l-au acuzat pe Gheorghe Burnei că, în perioada mai - decembrie 2016, a luat mită 3.250 de euro şi aproape 40.000 de lei, de la 22 de părinţi. Medicul Gheorghe Burnei a fost reţinut în 10 decembrie 2016 de către procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care au cerut instanţei arestarea preventivă a acestuia pentru mai multe fapte de luare de mită. Tribunalul Bucureşti a respins arestarea preventivă, medicul fiind plasat atunci în arest la domiciliu, iar ulterior sub control judiciar.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt