Copila de 15 ani are şanse la o viaţă normală datorită medicilor

Copila de 15 ani are şanse la o viaţă normală datorită medicilor

Adolescenta de 15 ani ale cărei mâini au fost retezate în accidentul de la Paşcani are acum şansa la o viaţă normală. 20 de ore a durat operaţia în urma căreia medicii de la spitalul de copii din Iaşi au reuşit să îi replanteze braţele. La puţin timp după operaţie, fata a putut chiar să îşi mişte una dintre mâini. Procesul de recuperare va fi de durată. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Împreună cu fratele ei, Alexia, ar fi trebuit să ajungă, cu autocarul, în Slobozia. Acolo, urma să participe la un festival folcloric. Numai că, în localitatea Paşcani, autocarul s-a răsturnat. Eric, fratele mai mare, este cel care şi-a învins frica şi a făcut tot ceea ce a putut pentru sora lui, în acele momente.

Iniţial, Alexia a fost transportată la spitalul din Paşcani. Medicii de acolo au hotărât, transferul la spitalul de copii din Iaşi. Impresionaţi de cazul fetei, zeci de ieşeni au mers la spital să doneze sânge. La scurt timp, adolescenta a intrat în operaţie.

Operaţia a durat 20 de ore. Şase chirurgi, doi medici şi 3 anestezisti s-au mobilizat pentru a o salva pe Alexia. Deşi intervenţia a fost un succes, recuperarea va fi, însă, de lungă durată.

Alţi doi adolescenţi, răniţi grav în accidentul de la Paşcani, au fost şi ei transportaţi la spital. Din fericire, toţi sunt acum în afara oricărui pericol.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt