Medic pediatru, prins cu un tânăr în maşină

Medic pediatru, prins cu un tânăr în maşină

Incident şocant la Timişoara. Un medic de la Spitalul de Copii a fost prins de poliţişti chiar în timp ce se pregătea să întreţină relaţii sexuale cu un minor, în maşina sa. Adolescentul are 16 ani, iar familia îi cunoaşte orientarea sexuală. Singura pedeapsă primită de doctor este o amendă de 1.000 de lei. Faptele sale i-au uimit pe colegi, care îl consideră un adevărat profesionist. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Totul s-a întâmplat puţin după ora 20, pe o stradă de la ieşirea din oraş. Aflaţi în patrulare, oamenii legii i-au găsit pe cei doi într-o maşină oprită la marginea şoselei. Băiatul era deschis la pantaloni.

Cei doi au povestit că s-au întâlnit pe o reţea de socializare şi au decis să se vadă şi să se cunoască mai bine. Tânărul le-a mărturisit agenţilor că, deşi este minor, l-a minţit pe doctor şi i-a spus că are 18 ani. Medicul lucrează la spitalul de copii de mai bine de 10 ani şi este considerat de colegi un bun profesionst. Conducerea unităţii sanitare spune că va analiza ce s-a întâmplat.

Medicul, în vârstă de 41 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Medicul pediatru a fost sancţionat cu 1000 de lei, iar tânărul a primit un avertisment.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt