Mașini confiscate de Garda de Coastă - Prima News

Mașini confiscate de Garda de Coastă

Un român și-a luat cu 1o.ooo de euro bolid american de lux din Emirate, și a rămas fără el în Portul Constanța. Mașina a atras atenția Gărzii de Coastă și vameșilor pentru că românul a declarat în acte că valorează de 4 ori sub prețul pieței, să nu plătească taxele vamale mari.

Mașina din imagine a ajuns la Constanța într-un container adus zilele trecute de un vapor. În acte, era singurul obiect din interior iar polițiștii și cu vameșii au vrut să fie siguri că nu mai sunt și alte mărfuri, și au deschis containerul.

Un astfel de bolid, nou…costă cel putin 135.ooo de euro, în funcție de motorizare, iar modelul adus de român, fabricat în 2o13, este cotat la cel puțin 50 de mii euro, pe site-urile de profil. Mașina a fost oprită în port iar Vama și cu Fiscul au declanșat investigații. Sunt mulți români care declară prețuri foarte mici ca să evite taxele vamale mari. Așa se explică si numărul mare de mașini confiscate care se află în acest moment în parcul auto al Gărzii de Coastă.

Ultimele mașini confiscate sunt și cele mai scumpe. Două autoturisme lamborghini, un bentley, un audi dar și un range rover, mașini a căror valoare totală se ridică la peste un milion și jumătate de euro.

În acest moment, Garda de Coastă are 14o de mașini confiscate, care așteaptă să fie licitate pe piața liberă.

Total
0
Shares
Total
0
Share