Maşini confiscate de Garda de Coastă

Maşini confiscate de Garda de Coastă

Un român şi-a luat cu 1o.ooo de euro bolid american de lux din Emirate, şi a rămas fără el în Portul Constanţa. Maşina a atras atenţia Gărzii de Coastă şi vameşilor pentru că românul a declarat în acte că valorează de 4 ori sub preţul pieţei, să nu plătească taxele vamale mari.

Maşina din imagine a ajuns la Constanţa într-un container adus zilele trecute de un vapor. În acte, era singurul obiect din interior iar poliţiştii şi cu vameşii au vrut să fie siguri că nu mai sunt şi alte mărfuri, şi au deschis containerul.

Un astfel de bolid, nou…costă cel putin 135.ooo de euro, în funcţie de motorizare, iar modelul adus de român, fabricat în 2o13, este cotat la cel puţin 50 de mii euro, pe site-urile de profil. Maşina a fost oprită în port iar Vama şi cu Fiscul au declanşat investigaţii. Sunt mulţi români care declară preţuri foarte mici ca să evite taxele vamale mari. Aşa se explică si numărul mare de maşini confiscate care se află în acest moment în parcul auto al Gărzii de Coastă.

Ultimele maşini confiscate sunt şi cele mai scumpe. Două autoturisme lamborghini, un bentley, un audi dar şi un range rover, maşini a căror valoare totală se ridică la peste un milion şi jumătate de euro.

În acest moment, Garda de Coastă are 14o de maşini confiscate, care aşteaptă să fie licitate pe piaţa liberă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt