Maşină zdrobită de TIR, doi morţi

Maşină zdrobită de TIR, doi morţi

Zi neagră pe şosele. Doi oamenii au murit într-un groaznic accident care a avut loc pe drumul care leagă Timişoara de Autostrada Vestului. Impact violent şi în judeţul Buzău, între un microbuz şcolar şi o maşină. Opt copii şi doi adulţi au ajuns la spital. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Accidentul s-a produs pe una dintre cele mai circulate şosele din Timiş. Drumul ce leagă Timişoara de autostrada A1. Drumul este încă lucru aşa că traficul pe acel segment de drum este infernal. Martorii tragediei spun că şoferul maşinii a intrat în depăşire fără să se asigure. Şoferul tirului spune că nu a reuşit să evite impactul.

Mai multe ambulanţe, dar şi pompierii militari, au fost trimişi la locul accidentului. Pentru cei doi ocupanţi ai maşinii a fost prea târziu. Martorii accidentului spun că şoferul, circula cu viteză mare. Circulaţia pe drumul dintre Timişoara şi autostrada vestului a fost blocată timp de mai bine de o oră.

Accident grav şi în Buzău, pe Drumul Naţional 10, între localităţile Măgura şi Ciuta. 10 persoane, 2 adulţi şi 8 copii, au ajuns la spital, după ce un autoturism a intrat într-un microbuz şcolar. Martorii spun că de vină pentru accident este şoferul maşinii, o tânără de 25 de ani, care a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul în care se aflau elevii.

Numărul mare de persoane implicate în accident a dus la acitivarea Planului Roşu. La faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt