Mașină de poliție parcată pe iarbă, în București. Primarul Sectorului 3 cere explicații, Poliția răspunde: Echipajul era la un flagrant - Prima News

Mașină de poliție parcată pe iarbă, în București. Primarul Sectorului 3 cere explicații, Poliția răspunde: Echipajul era la un flagrant

O mașină de poliție parcată pe un spațiu verde din Sectorul 3 l-a făcut pe primarul Robert Negoiță să ceară explicații Ministerului Afacerilor Interne pe pagina sa de Facebook. Răspunsul din partea Poliției Capitalei nu a întârziat să apară: echipajul era la un flagrant iar pentru a nu bloca traficul mașina a fost lăsată pe spațiul verde dintre două locuri de parcare.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a postat, miercuri, pe Facebook, o fotografie în care este surprinsă o mașină aparținând Poliției Române care este parcată pe spațiul verde, în fața unui centru comercial.

„Ministerul Afacerilor Interne, România, pe bune?!?!“, este mesajul care însoțește fotografia în cauză.

Fotografia cu mașina parcată pe iarbă i-a revoltat pe bucureșteni, mulți cerând dovada că echipajul a fost amendat. Într-un comentariu, edilul a precizat că nu el este cel care a făcut poza, ci a primit-o de la un cetățean.

Total
0
Shares
Total
0
Share