MARK ZUCKERBERG A PIERDUT 7 MILIARDE DE DOLARI

MARK ZUCKERBERG A PIERDUT 7 MILIARDE DE DOLARI

Mark Zuckerberg a pierdut 7 miliarde de dolari în timpul în care Facebook, WhatsApp şi Instagram nu au funcţionat ieri timp de 6 ore, în întreaga lume! Căderea reţelelor de socializare a început la ora 6 după-amiaza iar în jurul orei 1 , puteau fi folosite din nou. Pauza nedorită de la cele trei aplicaţii deţinute de Zuckerberg a creat atât panică dar şi momente de râs copios pentru cei care au ştiut să facă haz de necaz.

6 ore. Atât au fost nevoiţi să reziste oamenii din lumea întreagă fără cele mai utilizate aplicaţii. După ore bune în
care experţii în securiatte au încercat să identifice cauza care a dus la căderea reţelelor sociale, atât Mark Zuckerberg cât şi cei care se ocupă de paginile oficiale ale Instagram, Facebook şi WhatsApp, au postat mesaje prin care şi-au cerut scuze tuturor utilizatorilor.

Specialiştii în IT spun că această cădere a gigantului facebook are mai multe posibile cauze. Şi sunt sceptici cu
privire la varianta unei căderi ca urmare a unui update la servere.

Momentul în care milioane de utilizatori au vrut să îşi verifice conturile de Facebook, Whatsapp sau Instagram iar acestea nu mai funcţionau, a creat panică în lumea întreagă. Dar, cei care au ştiut să facă haz de necaz, s-au amuzat pe seama acestui moment. Nu doar internauţii s-au distrat, ci şi mai multe companii, printre care, rivalul Twitter.

Oameni din lumea întreagă au trecut rapid la utilizarea altor aplicaţii precum Telegram, Signal sau Viber. În total, 2,89 de miliarde de oameni folosesc Facebook, 1 miliard Instagram şi 2 miliarde WhatsApp. În urma căderii celor 3 aplicaţii, Mark Zucerberg a coborât o poziţie în topul celor mai bogaţi oameni din lume! Averea sa a ajuns la 120,9 miliarde de dolari, chiar mai mica decât cea a lui Bill Gates. Din 13 septembrie şi până acum, Zuckerberg
a pierdut aproape 20 de miliarde de dolari. Asta după ce ar fi apărut mai multe informaţii referitoare la faptul că politica Facebook ar instiga la ură deoarece aşa gigantul ar câştiga mai mulţi bani de pe urma oamenilor care petrec mai mult timp pe reţelele sociale. Informaţiile au fost oferite chiar de o fostă angajată a companiei care urmează acum să fie audiată.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt