Mâncare expirată la Târgul de Crăciun

Mâncare expirată la Târgul de Crăciun

Aveţi mare grijă la produsele pe care le cumpăraţi de la Târgurile de Crăciun! Neregulile nu lipsesc nici din aceste locuri! De exemplu, la Constanţa a plouat cu amenzi! Inspectorii OPC au făcut prăpad şi au dat amendat la sânge agenţilor economici prinşi pe picior greşit. Lipsea igiena în prepararea alimentelor, iar unele produse vândute erau expirate.

13 agenti economici au fost luaţi la bani mărunţi, iar patru dintre ei au fost închisi, în perimetrul Târgului. Lipsea igiena în prepararea alimentelor, unii n-aveau cântare sau coşuri de gunoi şi vindeau mâncare expirată. Lipseau şi etichetele de pe produsele alimenare, iar carnea de porc avea miros urât.

La unii comercianţi apa pentru igienizarea vaselor şi a alimentelor era depozitată în butoaie de plastic. Se gătea în praf şi fără protecţie. S-au găsit probleme şi în zona de agrement. La maşinuţele electrice, în dreptul jetonului există o placă din fier cu butoni din metal, fara protectie.

La celelalte spaţii de joacă s-a constatat că majoritatea nu aveau centură sau era ruptă. În total, inspectorii au dat amenzi în valoare de 20.000 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt