MĂNÂNCĂ ROMÂNEȘTI!, poveștile din spatele produselor fabricate în România - Prima News

MĂNÂNCĂ ROMÂNEȘTI!, poveștile din spatele produselor fabricate în România

Susținem România, mănâncă românești! este campania Prima News și Focus în care intenționăm să vă arătam ce poate face fiecare dintre noi pentru aceia pentru care statul nu face mai nimic. Fermierii. Prin urmare, vă invităm să mâncăm românești. Nu românește, ci românești – produse din fermele de lângă caselor noastre. Vă spunem povestea mâncării de fiecare zi și a oamenilor din spatele ei. Mergem la prima poveste a campaniei. E vorba despre un bărbat, pe jumătate irakian care a decis să devină fermier în Argeș și să producă lactate după o rețetă tradițională. Daniel Osmanovici a vorbit cu el pentru campania Susținem România, mănâncă românești!

Viața e plină de surprize și prima impresie nu ar trebui luată drept reper pentru părerea pe care ti-o formezi despre un om. Zino nu este fermierul clasic și nici nu vrea. Este foarte sincer, foarte critic la adresa autorităților care ar trebui, în viziunea lui să îi ajute mai mult pe fermierii români, și cu multă pasiune pentru ceea ce face.

Zino a descoperit pe propria piele ce înseamnă să renunțe la relația nocivă cu un supermarket, apoi ce înseamnă te descurci pe cont propriu. Era la un pas de a renunța, dar a decis să mai încerce.

Îi plac caprele lui și le vede ca baza unui plan cu mult mai mare și cu mult mai multe feluri de animale. Este mândru că tot ce produce într-o dimineață este vândut până seara și spune că nu are nevoie de reclamă, ci de mai multe capre și forță de muncă. Acum știe tot ce e de știut despre ele. Este esențial să își cunoști producția, caracteristicile și cum arată marfa concurenței, să te raportezi la ea.

Da este bun și vă rămâne așa atâta vreme cât autoritățile vor înțelege cât de imporant este să MÂNCĂM ROMÂNEȘTITotal
0
Shares
Total
0
Share