Mai mulţi şoferi şi-au distrus maşinile după ce au circulat pe prima autostradă din Moldova

Mai mulţi şoferi şi-au distrus maşinile după ce au circulat pe prima autostradă din Moldova

Situaţie extrem de periculoasă pe centura Bacăului. La numai câteva ore după inaugurare, mai mulţi şoferi au tras o sperietură zdravănă când au trecut peste podul care traversează canalul Bistriţa. Bucăţile de asfalt desprinse din carosabil i-au distrus unuia dintre ei jantele şi anvelopele. CNAIR spune că unul dintre rosturi era prost făcut, problemă care a fost remediată între timp.

Inauguraţi cu fast înainte de alegeri, cei 20 din kilometri din centura Bacăului, din care 16 în regim de autostradă, primii de acest fel din Moldova, le-au pus probleme mai multor şoferi care au traversat ieri podul peste Bistriţa.

Pe unul dintre sensurile de mers rosturile de dilataţie nu erau gata. Drumarul apucase doar să taie asfaltul, care sub greutatea camioanelor a început să se desprindă. Mai mulţi şoferi ghinionişti care treceau prin zonă şi-au avariat maşinile.

 Teodor Nastasă, proprietarul unei vulcanizări mobile: „Am primit 6 apeluri, am intervenit la toate. Majoritatea anvelopelor au fost distruse în urma loviturii cu corpuri contondente, respectiv bucăţti din asfalt. La 5 maşini a fost necesară înlocuirea anvelopelor.”

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt