Magia Crăciunului pe bani mulți - Prima News

Magia Crăciunului pe bani mulți

Mai mult ca niciodată, târgurile de Crăciun au anul acesta un farmec și o magie aparte. Decorațiuni și personaje de tot felul, carusele, roți panoramice…dar toate au un preț. Și încă unul mare. Față de anul trecut, mâncarea și activitățile care îi bucură atât de mult pe copii s-au scumpit considerabil. Părinții o știu cel mai bine. Pentru o seară în oraș cu cei mici, plătesc chiar și 300 de lei.

La Cluj Napoca, prețurile mari nu mai sunt o noutate, iar asta îi nemulțumește pe vizitatori. Chiar și așa, târgul de Crăciun e plin seară de seară. La Târgul de Craciun din Brașov prețurile sunt cât de cât accesibile față de alte orase, spun în special tinerii. Pensionarii, însă, susțin că totul este scump.

Unii comercianți chiar și-au dublat prețurile.Sunt nevoiți, spun ei, din cauza costurilor mari ale materiei prime. La târgul de Crăciun de la Brașov, o felie de ciocolata de casă cu ingrediente naturale costă 7 lei. Vinul fiert e 10 lei, sarmalele cu mămăliguță – 15 lei, iar un borcan cu coaste in untura ajunge la 45 de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share