Magia Crăciunului pe bani mulţi

Magia Crăciunului pe bani mulţi

Mai mult ca niciodată, târgurile de Crăciun au anul acesta un farmec şi o magie aparte. Decoraţiuni şi personaje de tot felul, carusele, roţi panoramice…dar toate au un preţ. Şi încă unul mare. Faţă de anul trecut, mâncarea şi activităţile care îi bucură atât de mult pe copii s-au scumpit considerabil. Părinţii o ştiu cel mai bine. Pentru o seară în oraş cu cei mici, plătesc chiar şi 300 de lei.

La Cluj Napoca, preţurile mari nu mai sunt o noutate, iar asta îi nemulţumeşte pe vizitatori. Chiar şi aşa, târgul de Crăciun e plin seară de seară. La Târgul de Craciun din Braşov preţurile sunt cât de cât accesibile faţă de alte orase, spun în special tinerii. Pensionarii, însă, susţin că totul este scump.

Unii comercianţi chiar şi-au dublat preţurile.Sunt nevoiţi, spun ei, din cauza costurilor mari ale materiei prime. La târgul de Crăciun de la Braşov, o felie de ciocolata de casă cu ingrediente naturale costă 7 lei. Vinul fiert e 10 lei, sarmalele cu mămăliguţă - 15 lei, iar un borcan cu coaste in untura ajunge la 45 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt