Mădălina Ghenea s-a fotografiat alături de un actor celebru în întreaga lume

Mădălina Ghenea s-a fotografiat alături de un actor celebru în întreaga lume
ROME, ITALY - OCTOBER 22: Madalina Ghenea walks the red carpet during the 13th Rome Film Fest at Auditorium Parco Della Musica on October 22, 2018 in Rome, Italy. (Photo by Stefania D'Alessandro/WireImage

Mădălina Ghenea şi-a surprins fanii cu scurta ei apariţie în filmul House of Gucci. În pelicula regizată de Ridley Scott, ce redă asasinarea lui Maurizio Gucci la comanda fostei sale soţii, Patrizia Reggiani, actriţa a interpretat-o pe Sophia Loren şi a jucat alături de Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons şi Salma Hayek. După acest rol, Mădălina Ghenea a acceptat o nouă provocare în ceea ce priveşte viaţa ei profesională.

În urmă cu câteva luni, s-a aflat faptul că Mădălina Ghenea va interpreta rolul principal în filmul Deep Fear regizat de către Marcus Adams. Actriţa o va juca pe tânăra Naomi, care pleacă într-un sejur în Grenada pentru a-şi întâlni partenerul de viaţă. În urma unui accident, Naomi va fi nevoită să salveze o navă şi să rămână în viaţă. În această peliculă, Mădălina Ghenea joacă alături de Ed Westwick, cunoscut pentru performanţa din serialul Gossip Girl.

Mădălina Ghenea le-a arătat deja fanilor care o urmăresc pe Instagram o serie de cadre de la filmările acestei pelicule. „Pe platoul @deepfearmovie. 12 grade Celsius în Malta. Îngheţ, având în vedere că port costum de baie, dar în pauza de masă dansez pe Bob Marley şi port trei paltoane. Dar cel mai bun dansator de aici este @marcusadamsdirector, regizorul uimitor cu care am onoarea să lucrez la @deepfearmovie”, a transmis actriţa pe Instagram.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt