Lipsa restricţiilor a umplut Poiana Braşov

Lipsa restricţiilor a umplut Poiana Braşov

Poiana Braşov şi Băile Felix sunt două dintre staţiunile din România care vor fi pline ochi în noaptea dintre ani. Lipsa restricţiilor i-a determinat pe turişti să îşi facă rezervări chiar şi în ultimul moment. Dacă-n Poiană atracţia principală va fi zăpada, la Felix, băile cu apă termală vor fi neîncăpătoare.

Ca de obicei, minivacanţa de revelion a umplut deja Poiana Brasov. Turişti din toată lumea au ales celebra staţiune pentru a petrece în noaptea dintre ani. Până atunci, însă, au umplut pârtiile.

Hotelierii din Poiană s-au pregătit din timp pentru această perioadă, mai ales că restricţiile pandemice sunt mai blânde.

Preturile au pornit de la 875 de euro de persoana, la o camera economica, ajungand pana la 1095 de euro de
persoana pentru un apartament rafinat, cu acces la spa si la toate serile cu petreceri, inclusiv cina festiva de Revelion.

În staţiunea bihoreană Băile Felix, în noaptea dintre ani, gradul de ocupare va fi de aproape 100 %. Cele mai multe dintre rezervări s-au făcut încă din vară. Gazdele speră ca şi cei mai pretenţioşi clienţi să fie mulţumiţi.

Nu sunt singurele surprize pregătite de administratorii complexului. Joi va fi sacrificat un porc în curtea hotelului iar în prima zi din 2022, cei cazaţi vor avea parte de o petrecere inedită.

La toate acestea se adaugă apa termală, ale cărei proprietăţi ajută la mai buna funcţionare a organismului, indiferent de vârstă.

Preţul unui sejur de 4,5 zile a costat între 1800 şi 2000 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt