Liderul AUR spune că a strâns 7 milioane de euro în conturile partidului, din subvenţia de la stat: Am vrut să construim un spital, nu ne-au lăsat, lansăm o caravană medicală, din luna mai, cu voluntari medici şi asistenţi - Prima News

Liderul AUR spune că a strâns 7 milioane de euro în conturile partidului, din subvenţia de la stat: Am vrut să construim un spital, nu ne-au lăsat, lansăm o caravană medicală, din luna mai, cu voluntari medici şi asistenţi

Liderul AUR, George Simion a declarat marţi în emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News TV, că a strâns 7 milioane de euro în conturile partidului, din subvenţia de la stat şi că a vrut să construiască un spital, dar i s-a spus că nu este legal, astfel că va lansa o caravană medicală, începând din luna mai, cu voluntari medici şi asistenţi.

”Până în momentul de faţă avem 7 milioane dec euro de la stat, cred o să ajungem la 10 milioane de euro, e o mică bucăţică din ce primesc partidele, pentru că ia din ponderea participării la alegeri, noi la locale nu am participat”, a spus George Simion, precizând că PSD ajunge la 50 sau 60 de milioane de euro bani luaţi pe subvenţie, în ultimii doi ani. 

Liderul AUR a spus că au vrut să facă un spital din bani şi nu au folosit nicun ban. ”Avem 7 milioane de euro în cont, au fost presiuni mari din partea unor membri de partid, filiale, unii nu au înleles şi nu mai sunt acum în partid. (..)  Am făcut o promisiune, nu ne-au lăsat să construim un spital. Vrem să facem o caravană medicală, ne vom duce, vom da pliante şi vom lua voluntari medici, asistente, şi vom porni din luna mai. Am găsit să achiziţionăm aceste camioane la Baia Mare un producător român”, a spus Simion.

Total
0
Shares
Total
0
Share