Lider de Cartel prins în România

Lider de Cartel prins în România

Un membru important al Cartelului Jalisco din Mexic a fost prins în România şi deportat în Statele Unite ale Americii. Carlos Ruben Ramires este responsabil de multiple crime şi face parte din cel mai violent cartel mexican. Misiunea lui în România era clară-supraveghea portul din Constanţa în care ajungeau sute de kilograme de cocaină şi metamfetaină.

Cartelul Jalisco Nueva Generation este format din cei mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic. Unul dintre membri a fost prins chiar în România, iar autorităţile l-au deportat în Statele Unite ale Americii. Carlos Ruben Ramiers era cel care coordona traficul care avea loc pe teritoriul România. Supravegeha portul din Constanţa unde gruparea aducea sute de kilograme de cocaină.

Nici măcar serialele inspirate din astfel de poveşti nu reuşesc să surprindă realitatea dură de pe străzile din Mexic. Cartelul a omorât de-a lungul timpului judecători, zeci de poliţişti şi sute de civili. Gruparea infracţională este una dintre cele mai mari din Statele Unite, iar acum s-a extins atât în Europa, cât şi în Asia.

Gruparea s-a format în 2010 în Sinaloa. În 2013 a trecut la traficul de droguri iar din acel moment a devenit cel mai temut cartel. Unul dintre lideri, El Mencho este pe lista most wanted cu o recompensă de 10 milioane de dolari! Banda condusă de el este una dintre cele mai sângeroase. Poliţiştii au găsit 19 cadavre atârnate de un pod. Oamenii au fost împuşcaţi mortal şi apoi abandonaţi. Traficanţii ucid fără milă, iar singurul scop pe care îl au este să le dovedească rivalilor cât sunt de periculoşi. Este pentru prima dată când un membru atât de important al cartelului este prins în România după o colaborare între DEA,
Homeland Security DIICOT şi IGP tot în Mexic, acum o lună, sute de turişti români au fost blocaţi pe aeroport. Au fost ţinuţi fără apă şi mâncare, pentru că autorităţile din Mexic erau terifiate de Rechinul, un român care conduce o bandă de români din Cancun.Reţeaua lui Florian Tudor este atât de puternică încât acţioenază în 14 dintre cele 32 de state ale Mexicului.

În anul 2019 Mexic a atins un record de crime. Peste 17 mii de oameni au fost ucişi, iar în fiecare zi mor cel puţin o sută de persoane din cauza acestor carteluri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt