Lecții cu cuțitul, la școală - Prima News

Lecții cu cuțitul, la școală

Un cadru didactic din Iași este anchetat de Poliție pentru că a adus un cuțit la școală. Totul a ieșit la iveală după ce o elevă de clasa a treia le-a povestit părinților cum se comportă învățătorul. Mama fetei a depus plângere la Poliție și la Inspectoratul Școlar Județean. La verificări, Poliția a găsit găsit cuțitul în dulapul profesorului căruia i-a deschis dosar penal.

Dascălul, care predă elevilor de la clasa a treia la Școala Gimnazială Otilia Cazimir din Iași, lucrează aici de mai bine de 15 ani. Nimeni nu s-ar fi așteptat să aibă vreodată un asemenea comportament.

Femeia a sesizat imediat conducerea școlii, dar și autoritățile, iar polițiștii au verificat ce se întâmplă la școală. Învățătorul se apără și spune că a folosit cuțitul doar în scop… didactic. Bărbatul nu a fost concendiat și continuă să predea elevilor.

Mama elevei care a sesizat autoritățile spune și faptul că învățătorul i-ar fi îndemnat pe elevi să se comporte agresiv cu fiica ei. Ar fi împins-o pe scări și ar fi umilit-o.

Total
0
Shares
Total
0
Share