Lecţii cu cuţitul, la şcoală

Lecţii cu cuţitul, la şcoală

Un cadru didactic din Iaşi este anchetat de Poliţie pentru că a adus un cuţit la şcoală. Totul a ieşit la iveală după ce o elevă de clasa a treia le-a povestit părinţilor cum se comportă învăţătorul. Mama fetei a depus plângere la Poliţie şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean. La verificări, Poliţia a găsit găsit cuţitul în dulapul profesorului căruia i-a deschis dosar penal.

Dascălul, care predă elevilor de la clasa a treia la Şcoala Gimnazială Otilia Cazimir din Iaşi, lucrează aici de mai bine de 15 ani. Nimeni nu s-ar fi aşteptat să aibă vreodată un asemenea comportament.

Femeia a sesizat imediat conducerea şcolii, dar şi autorităţile, iar poliţiştii au verificat ce se întâmplă la şcoală. Învăţătorul se apără şi spune că a folosit cuţitul doar în scop… didactic. Bărbatul nu a fost concendiat şi continuă să predea elevilor.

Mama elevei care a sesizat autorităţile spune şi faptul că învăţătorul i-ar fi îndemnat pe elevi să se comporte agresiv cu fiica ei. Ar fi împins-o pe scări şi ar fi umilit-o.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt