Laura Lavric a cântat ''Bate vânt de la Orade'" în memoria Floricăi Ungur, în festivalul dedicat regretatei artiste

Laura Lavric a cântat ''Bate vânt de la Orade'" în memoria Floricăi Ungur, în festivalul dedicat regretatei artiste

Artista moldoveancă Laura Lavric a interpretat marţi seară, pe scena Teatrului de stat din Oradea, celebra melodie a interpretei Florica Ungur, "Bate vânt de la Orade'", în prima ediţie a festivalului-concurs dedicat regretatei soliste bihorene.

Aplaudată îndelung de spectatori, Laura Lavric, a dedicat acest cântec cunoscutei artiste. "Este special pentru tine, Florica! Să fii fericită între îngeri şi să ştii că noi te preţuim şi îţi mulţumim pentru zestrea folclorică pe care ne-ai lăsat-o şi de care ne bucurăm cu toţii!", a spus apoi Laura Lavric.

"Asta înseamnă să fii generos. Să dai bucăţi din sufletul tău pentru colegi, pentru public, pentru oameni," a intervenit prezentatoarea Iuliana Tudor.

Laura Lavric a apreciat în mod deosebit iniţiativa acestui festival, a mulţumit organizatorilor pentru invitaţie şi a subliniat valoarea orchestrei condusă de profesorul Liviu Buţiu. Ea a mărturisit că îi va fi foarte dificil să departajeze, ca membru în juriu, tinerii interpreţi, deoarece "toţi au cântat extraordinar".

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt