La vânătoare de oferte de vacanţă

La vânătoare de oferte de vacanţă

S-au deschis porţile celui mai mare târg de turism din România. Cei mai mulţi vizitatori sunt cu gândul la vacanţa de Crăciun sau Revelion, dar există şi oferte pentru cei cărora le place să-şi planifice concediul cu jumătate de an înainte. Şi nu greşesc. Acum pot obţine reduceri şi de 50%. Pachetele all inclusive în Turcia, Bulgaria şi Grecia rămân în topul preferinţelor românilor.

Peste 80 de agenţii din ţară şi străinătate îşi prezintă ofertele la Romexpo, la prima ediţie de după pandemie a Târgului de Turism. Pe lângă preţuri avantajoase, tour operatorii promit şi experinţe de neuitat peste hotare.

Turcia rămâne una dintre destinaţiile de vacanţă preferate. Anul acesta de exemplu, Antalya a fost vizitată de peste 250 de mii de români. Cine vrea să prindă cele mai bune oferte trebuie să facă rezervari din timp, alfel şi pe acest segment se anunţă scumpiri pentru sezonul 2023.

Cât despre destinaţiile interne, pentru că turiştii vor să evite drumurile proaste, sunt lansate pachete cu plecări de pe cât mai multe aeroporturi.

Oferte bune sunt şi pentru Crăciun şi Revelion. Prezent la deschiderea târgului, ministrul turismului, Daniel Cadariu, promite un program prin care va promova România cu ajutorul influencerilor, dar a amintit şi de petrecerea milionarilor de la Castelul Bran.

Targul de turism de la Romexpo este deschis până duminică, 13 noiembrie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt