La plajă în prima zi de vară

La plajă în prima zi de vară

În ciuda traficului de coşmar, mii de turişti au ajuns deja la mare. Majoritatea sunt părinţi care au vrut să le facă celor mici o bucurie în vacanţa de Rusalii. Iar vremea a ţinut cu ei. Soarele a strălucit cu putere, iar preţurile sunt încă la jumătate faţă de maximul sezonului estival.

Peste 70.000 de turişti sunt aşteptaţi în acest weekend pe litoral. Mulţi au ajuns de dis de dimineaţă şi s-au pus pe treabă. În Vama Veche s-a făcut plajă, iar adulţii, dar şi copiii, au făcut baie în apa mării. Cei mici s-au bucurat mai devreme de joaca în nisip.

Un grup de tineri, veniţi în excursie din Iaşi la Costineşti se bucură de o baie rece, ca în prima zi de vară. Distracţia în cluburi încă mai are de aşteptat. De ziua lor, cei mici au avut liber la bălăceală. La Mamaia vremea a fost la fel de bună ca în restul staţiunilor de pe litoral.

Multi parinti au ales piscinele hotelurilor all-inclusive ca să-i sărbătorească pe cei mici. Animatorii le-au oferit micutilor tot ce-au vrut. De la petreceri in bazin pâna la dulciuri de toate felurile, jocuri si jucarii. Si toata lumea a fost fericita.

Cei care au ales litoralul ca destinaţie de 1 iunie s-au bucurat de preţuri mici. Mai sunt doar trei săptămâni de reduceri la tarifele de cazare, pentru ca programul Litoralul pentru Toti tine pâna pe 18 iunie. Meteorologii au vesti bune: vremea frumoasa tine pâna la sfarsitul vacanţei de Rusalii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt