Kiss şi încurcă traficul

Kiss şi încurcă traficul

Sistemul ,,Kiss and Ride" recent introdus în jurul anumitor şcoli din Bucureşti stârneşte deja nemulţumiri. Cei care stau lângă şcoala 58 se plâng că modificarea mai mult încurcă traficul şi că a dus la dispariţia a zeci de locuri de parcare din zonă. Şi ONG-urile spun că sistemul este o improvizaţie şi că încurajează transportul copiilor cu maşinile personale.

Şcoala 58 este prima din Capitală unde a fost intodus acest sistem. Cei care stau în blocurile de lângă spun că…mai mult încurcă. Ei se plâng şi de faptul că în ultimele patru luni, de când a fost modificată strada, aglomeraţia la orele de vârf este infernală.

Şi organizaţiile care susţin transportul alternativ critică sistemul kiss and ride. Părinţii sunt însă cei mai bucuroşi. Cei care locuiesc în zonă vin şi cu soluţii alternative pentru kiss and ride-ul de la Şcoala 58.

Oamenii spun că vor să protesteze în faţa şcolii. Sistemul kiss and ride a fost introdus anul acesta şi în Sectorul 6, iar primarul Sectorului 2 anunţă că urmează să îl introducă şi la alte cinci şcoli.

foto: buletin.de

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt