,,Justiţiarul" din Berceni

,,Justiţiarul" din Berceni

Un personaj celebru în online, autointitulat Justiţiarul din Berceni, a ajuns să aibă tocmai el probleme cu legea. Bărbatul are patru dosare penale deschise pe numele lui la Poliţie şi este acuzat că i-ar fi agresat pe unii dintre presupuşii prădători pe care a încercat să-i demaşte. Mai mult, acesta şi-ar fi hărţuit şi fost iubită.

Un clip video l-a făcut celebru pe Alex Costandachi sau „Justiţiarul din Berceni” după identitatea cu care a devenit cunoscut pe Internet. În urmă cu câteva luni a început să organizeze de unul singur flagrante prin care încerca să prindă presupuşi prădători sexuali.

A devenit astfel extrem de popular pe reţelele de socializare. Odată cu notorietatea şi puterea pe care a simţit că aceasta i-a dat-o, „Justiţiarul” ar fi început, însă, să încalce el legea. În timpul acţiunilor sale, bărbatul ar fi comis mai multe infracţiuni împotriva celor pe care a încercat să îi demaşte.

Unul dintre aceste dosare datează chiar de dinainte să devină celebru. În 2020, acesta şi-ar fi hărţuit iubita care voia să se despartă de el. I-ar fi dat târcoale pe la fereastră şi la uşă în timpul nopţii, iar când aceasta voia să plece de acasă, „Justiţiarul” nu o lăsa să iasă din bloc.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt