John Englezu, ucis de cei pe care trebuia să îi omoare - Prima News

John Englezu, ucis de cei pe care trebuia să îi omoare

Apar noi detalii în cazul crimei care a îngrozit Malta! Cei doi români care l-au ucis pe interlopul constănțean John Englezu spun că a fost autoapărare! Și că bărbatul acum mort ar fi fost asasin plătit. ,,Ei au dat ca să se apere“, spune sora suspecților care s-au predat deja Poliției. Cel de-al treilea bărbat implicat în scandal este în spital..

Scenele au fost surprinse în orașul Saint Jullien din Malta în timp ce mai mulți bărbați mergeau să se predea după o altercație care s-a terminat cu moartea lui John Englezu, un interlop temut în mai multe țări din Europa.

Din România, sora celor doi bărbați susține povestea fraților. Și spune că un văr îndepărtat ar fi plătit cinci asasini să-i omoare. Femeia spune că frații ei erau în vacanță în Malta și stăteau la o cafea când a pornit totul. Un alt suspect este internat în spital.

Pe numele său real Joseph Rivas, bărbatul avea dublă cetățenie, română și britanică. Fugise de brațul legii din Albion după o serie de fărădelegi. Cea mai cunoscută – o tentativă de răpire a Victoriei Beckham, soția celebrului fotbalist.

Și în România era căutat pentru mai multe infracțiuni. În 2015, alături de alți complici, a sechestrat și torturat un patron din Năvodari, pe care l-au jefuit de 100.000 de euro. Condamat la 8 ani de închisoare, interlopul fugise în Malta unde se ocupa acum de prostituiție și cămătărie.

Total
0
Shares
Total
0
Share