Joe Biden, confirmat președintele SUA - Prima News

Joe Biden, confirmat președintele SUA

Joe Biden este tot mai aproape de a fi confirmat preşedinte al Statelor Unite. Membrii Colegiului Electoral al Statelor Unite au votat pentru Joe Biden, pentru a fi viitorul președinte al Statelor Unite. Candidatul democrat a primit 306 voturi ale electorilor, adică exact câte a obținut Donald Trump la alegerile de acum patru ani. Abia acum, președintele rus, Vladimir Putin, l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria în alegerile prezidențiale, la mai bine de o lună de la succes.

Președintele ales Joe Biden a declarat că este momentul ca America să întoarcă o pagină de istorie, după ce colegiul electoral s-a reunit și a confirmat victoria sa în alegerile din 3, noiembrie. Candidatul Democrat a primit 306 voturi, în timp ce actualul președinte doar 232.

Președintele ales al Americii l-a acuzat, prin urmare, pe actualul locatar de la Casa Albă, Donald Trump, că se ține cu dinții de putere și refuză să își recunoască înfrângerea. Și asta pentru că Joe Biden este exact în aceeași situație în care s-a aflat Donald Trump în urmă cu 4 ani.

Kremlinul a așteptat până când electorii au confirmat victoria lui Biden și a transmis un mesaj de felicitare. În mesajul semnat de Vladimir Putin se precizează că președintele rus e gata să aibă o întâlnire cu noul președinte american.Total
0
Shares
Total
0
Share