Jim Carrey, critici la adresa publicului de la Premiile Oscar, care l-a aplaudat pe Will Smith: „Am fost dezgustat”

Jim Carrey, critici la adresa publicului de la Premiile Oscar, care l-a aplaudat pe Will Smith: „Am fost dezgustat”

Jim Carrey s-a arătat revoltat de modul în care a fost tratat incidentul de la Premiile Oscar, când Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pe scenă. Actorul a spus în cadrul unui interviu că s-a simţit dezgustat de reacţia publicului la gestul lui Smith.

În timpul ceremoniei desfăşurate la Teatrul Dolby, Will a urcat pe scenă şi l-a lovit pe comediantul Chris Rock pentru că a făcut o glumă despre soţia sa, Jada Pinkett Smith. Întors la locul lui, Will i-a strigat lui Rock: „Scoate numele soţiei mele afară din gura ta!”, apoi a rămas la masa lui. Mai târziu, în cadrul spectacolului, a primit premiul pentru cel mai bun actor şi s-a întors pe scenă în mijlocul unei ovaţii pentru a ţine un discurs plin de lacrimi.

Jim Carrey critică aplauzele aduse lui Will Smith, după ce l-a lovit pe Chris Rock

În timp ce vorbea cu Gayle King, de la CBS Mornings, despre noul său film „Sonic the Hedgehog 2”, Jim Carrey, în vârstă de 60 de ani, şi-a spus părerile despre ceea ce s-a întâmplat la Oscaruri. Actorul a susţinut că Hollywood-ul este „fără coloană vertebrală” pentru că l-a aplaudat pe Will după ceea ce s-a întâmplat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt