Jefuit de angajații spitalului - Prima News

Jefuit de angajații spitalului

Situație revoltătoare la Spitalul Județean Constanța. Rudele unui bărbat decedat, acuză angajații centrului medical că i-au furat bijuteriile. Familia spune ca după moartea bărbatului, i-au înlocuit bijuteriile respective cu unele false, din tablă. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor.

Pe 8 februarie, un constănțean de 69 de ani diagnosticat COVID a fost luat cu ambulanța și dus la spital. Era deja în stare foarte gravă, dar chiar și-așa, soției sale i-a fost greu să-i spună să lase acasă banii din portofel, inelul și verigheta.

Două zile mai târziu, bărbatul a și decedat, iar familia a fost chemată la spital să-i ia lucrurile acasă. Cum soția se afla în carantină și nu putea merge la spital, au venit fiica și ginerele acestuia pentru a se ocupa de formele necesare.

Au luat hainele si plicul de nylon transparent, cu bijuteriile.

Rudele bărbatului decedat au făcut reclamație la conducerea spitalului cu privire la cele întâmplate, după care li s-a sugerat să se adreseze organelor de anchetă

Oamenii nu au mari speranțe că vor recupera bijuteriile sau că cei vinovați vor fi identificați și pedepsiți. Vor însă ca astfel de situații să nu se mai repete, iar familiile celor morți să nu mai fie nevoite să treacă prin astfel de situații.

Total
0
Shares
Total
0
Share