Jandarm găsit împușcat. Era fost campion mondial - Prima News

Jandarm găsit împușcat. Era fost campion mondial

Incident șocant în toiul nopții în Otopeni. Fostul mare sportiv Florin Zalomir, care în prezent lucra ca jandarm în București, a fost găsit împușcat, iar polițiștii iau în calcul ipoteza sinuciderii. O armă de foc a fost găsită lângă trupul neînsuflețit al bărbatului. Florin Zalomir a fost campion mondial și vicecampion olimpic la scrimă, iar foștii săi colegi sunt acum în șoc după aflarea veștii.

Tragedia ar fi avut loc în jurul orei două și jumătate, când localnicii au fost treziți de un zgomot puternic. Nu s-au gândit nicio clipă că vecinulor lor, Florin Zalomir, ar fi putut să recurgă la un asemenea gest. Bărbatul avea 41 de ani se afla în plin proces de divorț cu soția sa, iar polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii. Acesta avea permis de port armă de doi ani.

Florin Zalomir a fost sportiv de performanță la cel mai înalt nivel și a ajuns, de-a lungul carierei, campion mondial și vicecampion olimpic la scrimă. În 2012 s-a retras din activitate și a luat calea antrenoratului. În urmă cu doi ani bărbatul s-a angajat în jandarmerie, iar în prezent era ofițer. Acum, în cadrul instituției a fost deschisă o anchetă internă.

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române susține într-un comunicat de presă că ,,la cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.” Conducerea instituției spune că Florin Zalomir a refuzat în repetare rânduri consilierea psihologică în cazul divorțului.

Total
6
Shares
Total
6
Share