Jandarm găsit împuşcat. Era fost campion mondial

Jandarm găsit împuşcat. Era fost campion mondial

Incident şocant în toiul nopţii în Otopeni. Fostul mare sportiv Florin Zalomir, care în prezent lucra ca jandarm în Bucureşti, a fost găsit împuşcat, iar poliţiştii iau în calcul ipoteza sinuciderii. O armă de foc a fost găsită lângă trupul neînsufleţit al bărbatului. Florin Zalomir a fost campion mondial şi vicecampion olimpic la scrimă, iar foştii săi colegi sunt acum în şoc după aflarea veştii.

Tragedia ar fi avut loc în jurul orei două şi jumătate, când localnicii au fost treziţi de un zgomot puternic. Nu s-au gândit nicio clipă că vecinulor lor, Florin Zalomir, ar fi putut să recurgă la un asemenea gest. Bărbatul avea 41 de ani se afla în plin proces de divorţ cu soţia sa, iar poliţiştii iau în calcul varianta sinuciderii. Acesta avea permis de port armă de doi ani.

Florin Zalomir a fost sportiv de performanţă la cel mai înalt nivel şi a ajuns, de-a lungul carierei, campion mondial şi vicecampion olimpic la scrimă. În 2012 s-a retras din activitate şi a luat calea antrenoratului. În urmă cu doi ani bărbatul s-a angajat în jandarmerie, iar în prezent era ofiţer. Acum, în cadrul instituţiei a fost deschisă o anchetă internă.

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române susţine într-un comunicat de presă că ,,la cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate." Conducerea instituţiei spune că Florin Zalomir a refuzat în repetare rânduri consilierea psihologică în cazul divorţului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt