În cătuşe după ce şi-a bătut amanta

În cătuşe după ce şi-a bătut amanta

Interlopul Fane Văncică a fost reţinut de poliţie după ce s-a filmat în timp ce îşi bătea cu bestialitate amanta. Femeia nu a depus plângere, însă poliţiştii s-au autosesizat când imaginile au devenit virale pe internet. Individul a revenit cu un nou clip în care îî cere iertare soţiei. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Scenele de o violenţă extremă au avut loc la finalul lunii august. Femeia din imagini nu a făcut plângere la poliţie. Oamenii legii s-au sesizat după ce clipul a ajuns viral pe Tik Tok. Interlopul Niţă Cami, zis Fane Văncică, a fost reţinut pentru 24 de ore. La audieri a fost adus încătuşat, cu mandat, dar la 4 ace şi atent la aspect.

Imaginile violente au fost şterse ulterior de pe Tik Tok. Însă au ajuns la timp la poliţie. Scenele sunt greu de privit. Femeia este aşezată în genunchi, pe podea, şi este lovită cu brutalitate în cap, în spate şi în stomac.
După ce clipul filmat de o altă persoană a ajuns viral, individul a postat un nou clip pe reţeaua socială prin care încerca să-şi găsească scuze.

Interlopul Fane Văncică a ajuns cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiuş vitreg al lui Sile Cămătaru, în urmă cu zece ani. Pentruv acea faptă a primit o condamnare de 5 ani şi 6 luni de închisoare. Acum el este cercetat pentru lipsire de libertate şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt