Înjunghiată pe stradă de fostul soț - Prima News

Înjunghiată pe stradă de fostul soț

Nou caz înfiorător, de data aceasta la Sângeorz-Băi. O femeie a fost înjunghiată în plină stradă de fostul soț cu care era în plin proces de divorț și trăiește acum doar pentru că pompierii militari au putut interveni rapid. Imediat după ce a făcut gestul extrem bărbatul a fugit și s-a sinucis. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Totul s-a întâmplat în jurul orei 7, în apropierea casei unde locuiește femeia. Abia ce plecase spre muncă. Bărbatul a urmărit-o, iar la un moment dat s-a năpustit asupra ei cu un cuțit. Cei doi se aflau în plin proces de divorț. După atac, bărbatul a fugit.

Atacul a avut loc în apropierea stației de pompieri din orașul Sîngeorz-Băi. Imediat a primit ajutor medical de la pompierii militari și a fost transportată de urgență la spitalul județean Bistrița.

Femeia se află acum în afara oricărui pericol. Pe fie a intrat și Poliția. Oamenii legii au mers să îl caute pe atacator. Bărbatul nu figura cu antecedente penale, iar cel mai probabil acesta a avut o criză de gelozie după ce fosta soție i-a spus că nu vrea să se împace cu el.Total
0
Shares
Total
0
Share