Indicaţiile Terapiei HIPEC

Indicaţiile Terapiei HIPEC

Utilizată în special în cazul cancerelor ginecologice sau gastrointestinale, terapia HIPEC este o şansă în plus la vindecare pentru pacienţii cu metastaze. Este procedura prin care chimioterapia se aplică direct în cavitatea afectată, în timpul intervenţiei de îndepărtare a tumorilor.

Terapia Hipec este una dintre cele mai inovative metode de tratament în cancerele abdominale şi a metastazelor date de această afecţiune. Aceasta constă în aplicarea chimioterapiei intraoperator direct în abdomenul pacientului cu ajutorul unui dispozitiv special.

Această formă de tratament este o completare a intervenţiei chirurgicale prin care sunt eliminate tumorile existente. Se efectuează în cadrul aceleeaşi operaţii şi are rolul de a acţiona pe metastazele care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Ce pacienţi pot beneficia de acest tratament, dar şi informaţii despre ultimele tendinţe în materie de chirurgie estetică sau despre benficiile sporturilor de contact, aflaţi sâmbăta aceasta, dintr-o nouă ediţie Sănătate cu Stil.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt