Începe Bucharest International Film Festival

Începe Bucharest International Film Festival

Marea competiţie cinematografică Bucharest International Film Festival începe peste două zile, pe 29 septembrie, în Capitală. Până pe 9 octombrie, cinefilii vor avea la dispoziţie zeci de premiere naţionale şi pelicule premiate la cele mai prestigioase festivaluri internaţionale.

Invitată în platoul FOCUS, Kristina Cepraga, directorul artistic al secţiunii Focus Italia al BIFF, a precizat că ,,Bucharest International Film Festival pune accent pe un eveniment special, Focus Italia, care aduce în prim-plan filmul italian.Va fi prezent şi un invitat special din Italia, Alessandro Grande, un tânăr regizor care va organiza un masterclass cu doritorii pe 8 octombrie, la Muzeul Ţăranului Român, de la ora 18:00. (...) Vom vedea filmul său de debut, lung metrajul Regina. Va exista, de asemenea, şi o sesiune de întebări şi răspunsuri."

Kristina Cepraga a mai spus că la BIFF va fi organizată şi ,,o masă rotundă care va avea în prim-plan Ucraina şi filmul ucrainean, arta în Ucraina şi cum putem noi ca vecini să susţinem arta ucraineană în România. Vă invit la acest eveniment care se ve desfăşura pe 7 octombrie la Muzeul Ţăranului Român, la ora 17:00. Pe 6 octombrie, la ora 09:30, vom organiza un masterclarss de actorie de film cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol."

BIFF este prima mare competiţie cinematograficӑ de film de lung metraj organizată în Bucureşti. La ediţia din acet an Prima TV şi Cinemaraton sunt parteneri oficiali ai evenimentului! Pentru că Prima TV, aşa cum v-a obişnuit, sprijină şi difuzează filmele româneşti.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt